З нагоди відзначення Дня родини у 2017 році для багатодітних родин міста Вінниці оголошується конкурс дитячого малюнку «Коли ми разом!». Юні художники за допомогою фарби, олівця, фломастера мають розповісти про те, як вони проводять вільний час у колі своєї родини. Роботи потрібно подавати до 30 червня.

Конкурс проводиться для поширення позитивного досвіду сімейних відносин, підтримки і розвиток інституту сім’ї. Його метою є стимулювання пізнавального інтересу дітей в образотворчому мистецтві, виховання естетичних якостей школярів, моральних і духовних ідеалів, розвиток творчих здібностей, укріплення інституту сім’ї. Організатор конкурсу є департамент соціальної політики Вінницької міської ради.

У конкурсі беруть участь діти з багатодітних родин, які мешкають у м. Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці. Конкурс проводиться з 1 червня 2017 року по 30 червня 2017 року.

Для участі у ньому до 30 червня потрібно подати до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради анкету (У ПРИКРІПЛЕНОМУ ФАЙЛІ НИЖЧЕ), копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру пільговиків м. Вінниці або посвідчення багатодітної сім’ї та конкурсну роботу (малюнок формату А3 або А4).

На конкурс подаються виключно індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній графічній або живописній техніці. Юні художники за допомогою фарби, олівця, фломастера тощо мають розповісти про те, як вони проводять вільний час у колі своєї родини. Підведення підсумків відбудеться 30 червня, нагородження – 7 липня. Адреса організаторів конкурсу: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, каб.306, відділ організаційної роботи департаменту соціальної політики Вінницької міської ради, т. 50-86-89.



Переглядів: 2438
Поширень: 0