Президент України Петро Порошенко позитивно оцінив вчинок українських патріотів, які вивісили синьо-жовтий прапор над сталінською висоткою у Москві. Після резонансного вчинку активіста Порошенко записав відеозвернення, в якому закликав українців вивішувати Державний прапор в усіх країнах на честь річниці незалежності України.

"Напередодні Дня Незалежності ми починаємо ініціативу "Наші Кольори", яка присвячена українському прапору. Символічно, що в цей день в наші кольори розфарбували можливо найбільшу висотку в Москві. Закликаю українців по всьому світу, де б вони не були, напередодні річниці Незалежності, прикрасити свої будинки, офіси, авто в наші національні кольори. Слава Україні!", - йдеться у зверненні Порошенка.

 

 

 

Випадок, що трапився сьогодні вночі, наробив галасу у російському інтернет-просторі. Невідомий активіст перефарбував зірку на сталінської висотці на Котельничеській набережній в синьо-жовті кольори і вивісив на шпилі український прапор.

http://lifenewscontent.ru/static/posts/2014/8/138697/a594e1b470ab416ec1f7e4d5f4510d5a.jpg

Після того, як про подію стало відомо громадськості, до будинку з`їхалися поліція та МНС. Російський пропагандистський канал lifenews назвав вивішування українського прапора "вандалізмом".

 



Переглядів: 4495
Поширень: 0