Вінницькі магістралі посипають сіллю та розчищають від опадів. За словами заступника директора міського департаменту комунального господарства та благоустрою Юрія Павлінчука, особливу увагу прибиральники приділяють шляхам на підйомах, адже у таких місцях найчастіше стаються аварії. У той же час тракторами та вручну розчищаються від снігу і тротуари - повідомляє прес-центр Вінницької міської ради.

Але дорожні умови у місті важкі! На магістральних шляхах дуже ускладнений рух автомобільного транспорту. Багато автомобільних пробок на Немирівському шосе, вулиці Київській. Особливо важкий рух автотранспорту в районі Вишеньки. В зв\'язку з проривом водогону на Хмельницькому шосе автотранспорт рухається по паралельним вулицям Келецька та Порика.

Пасажири міського транспорта теж відчули деякі незручності. Є повідомлення, що багато маршрутних таксі з\'їхали зі своїх маршрутів в зв\'язку з непогодою. Муніципальний транспорт міста працює у звичайному режимі. Але в зв\'язку з ускладненим рухом на автошляхах міста деякі маршрути можуть спізнюватися від свого графіку.

Спорожніле Хмельницьке шосе. Одні трамваї пробивають собі шлях у непроглядному снігопаді.

Як ми повідомляли раніше, сьогодні у Вінниці почалася завірюха, зв\'язку з цим 10 одиниць техніки вже розчищають магістральні дороги і тротуари міста.



Переглядів: 8446
Поширень: 0