У ці вихідні на вінничан очікує яскрава та насичена програма.

Myvin обрав для Вас низку заходів, які будуть актуальні найближчими днями!

У перший день літа до Міжнародного дня захисту дітей у Вінниці проводитимуть феєричні та яскраві події, які запам`ятаються усім дітям та дорослим.

На цих вихідних у ККЗ "Райдуга" відбудеться незабутнє свято для дорослих та малечі Свято мильних бульбашок.

Свято мильних бульбашок

МегамоллТакож на Вас очікує 1 червня - Дитяче свято у Мегамоллі!

У програмі свята:

  • 11.00 - дитяче тематичне свято в ігровому кафе "Мегамоша". Тема - Лунтик і Міла
  • 12.00, сцена ТРЦ Мегамолл:
  • Нагородження переможців та учасників дитячого фотоконкурсу "Пан і Панночка Мегамолл". Призи від ТРЦ Мегамолл та навчального центру "Future"
  • Нагородження переможців 4-го етапу конкурсу дитячих малюнків
  • Виступ дитячих творчих колективів
  • Виставка дитячих малюнків, учасників конкурсів ТРЦ Мегамолл

Зоряна мріяДо Міжнародного дня захисту дітей у Вінниці буде проведений дитячо-юнацький фестиваль "Зоряна мрія" який відбудеться у Вінницькому міському палаці мистецтв "Зоря".

Ініціатором створення муніципальної майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» в 1997 році став співак та композитор Геннадій Білявський. Ідея була підхоплена та реалізована керівництвом міського палацу мистецтв за підтримки міської ради. І ось вже півтора десятки років у плідній творчій фундації готується до мистецьких звершень близько 100 вихованців віком від 5 до 25 років.

Початок о 18:00! З року в рік кожен такий захід стає центральною подією свята у нашому місті, позначаючи його неповторними фарбами музики, танцю та вокалу.

Польське кіноКінотеатр "Родина" запрошує вінничан, які не байдужі до справжнього мистецтва на фестиваль "Дні польського кіно в Україні".

Дні польського кіно в Україні - культурний проект Польського інституту в Києві, який вже увосьме представляє українському глядачеві найцікавіші і знакові картини сучасного польського кінематографу.

Кожен бажаючий може завітати на фестиваль "Дні Польського кіно в Україні" до кінотеатру з 28 травня по 3 червня. Показ фільмів розпочинається о 20.00 годині.

Спогади про майбутнєНе пропустіть грандіозне завершення 76 концертного сезону, яке підготували для Вас артисти Вінницької обласної філармонії.

Артисти Вінницької обласної філармонії пропонують унікальний концерт під назвою «Спогади про майбутнє», учасниками якого стануть юні віртуози-виконавці, учні музичних шкіл та студій, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів, під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Георгія Куркова.

Гості вечора зможуть насолодитися ексклюзивним поєднанням класичної та популярної музики, завдяки вокальному таланту переможця конкурсу «Сrimea Music Fect 2012» Олександра Онофрійчука та захоплюючій грі Академічного камерного оркестру «Арката», який в цей день святкуватиме свій 20-й день народження.

А тепер саме час розпочти з любителів кіно!

На цьому тижні у кінотеатрах нашого міста з`явилося два нових фільми:

Усім любителям безшабашних комедій пропонуємо подивитися Похмілля: Частина III від режисера Тодді Філліпса. Продовження безбашенних пригод вовчої зграї. Цього разу хлопців очікують не менш божевільні пригоди, ніж і попередні рази.

А для тих, хто полюбляє фантастичні анімаційні пригоди, режисер Кріс Уеджи презентує своє нове творіння "Епік". Сюжет фільму розповість про те, як Мері, дівчинка-підліток, потрапляє в світ Листв\'яних Людей, там її очікують дивовижні пригоди, Мері повинна буде врятувати природу.

Також у кінотеатрах продовжують показ :

  • Мелодрама від режисера Беза Лурмана - "Великий Гетсбі", у головних ролях якого є такі відомі актори як Леонардо ДіКапріо, Кері Малліган, Айла Фішер, Каллен МакОліффі та Джек Томпсон.- кінотеатр ім. Коцюбинського
  • Екшн, у головних ролях якого Бенедикт Камбербетч та Кріс Пайн - "Стартрек: Відплата" - кінотеатр ім. Коцюбинського.
  • Пригодницька фантастика від режисера Шейна Блек "Залізна людина 3", головні ролі зіграли Роберт Дауні-мол, Гай Пірс та Ребекка Холл - кінотеатр ім. Коцюбинського.
  • Кримінальний трилер від відомого режисера Джастіна Ліна - "Форсаж 6", головні ролі якого зіграли Дуейн Джонсон, Він Дізель, Люк Еванс, Пол Уокер.

Для любителів виставок та ярмарків:

Сонячні стежинкиНа цих вихідних, радимо Вам завітати у регіональний центр сучасного мистецтва «Арт-Шик», саме там презентуватиметься виставка юних художників "Сонячні стежинки".

Виставка організована у рамках щорічного благодійного проекту «Сім кольорів дитинства» до Міжнародного дня захисту дітей, започаткованого центром чотири роки тому.

За цей час проект став одним із найважливіших напрямків культурно-просвітницької роботи РЦСМ «Арт-Шик», завдяки якому не лише професійні художники, але й талановиті юні початківці можуть показати свої твори численним глядачам.

 Любителям театру радимо завітати до Вінницького музично-драматичного театру ім. М. Садовського. "А зорі тут тихі" -  саме цю повість вам запропонують подивитися майстри театрального мистецтва.

Ну а кому до вподоби клуби та вечірки, запрошуємо до Feride plaza Night Club, тут на вас очікує вечірка "Самый лучший день" !

"Моя Вінниця" бажає Вам гарних та насичених вихідних !!!



Переглядів: 5114
Поширень: 0