Поки Схід України потопає у крові і палає у вогні, у Києві відбувається спроба реваншу політичних сил, які назавжди заплямували себе трагічними подіями взимку нинішнього року. Щоправда тепер, для маскування, на політичну арену виходить замість Партії регіонів новостворена Партія розвитку України, яку називають не інакше, як реінкарнацією минулої влади.

Ті ж самі обличчя, але вже замість логотипу Партії регіонів використовуючи Партію розвитку України, уже заявили, що спробують повернутись у владу. При цьому з боку керівництва новоствореної ПРУ лунають заяви про те, що не збираються допомагати бійцям АТО, називаючи операцію "каральною". А натомість, деякі її члени закликають «припинити убивати терористів на Донбасі, щоб не дратувати Росію».

Як відомо, трансформація ПР у ПРУ відбулась і у Вінниці. Сьогодні під гаслами нової політсили йде голова обласного осередку екс-"регіонал" Сергій Татусяк, який при Януковичі очолював Вінницьку обласну раду.

Ще однією лялькою у руках Сергія Льовочкіна називають ексцентричного Олега Ляшка. Радикальний опозиціонер сьогодні набирає електоральні бали, щоденно красуючись на фоні боротьби з тероризмом на Донбасі. При цьому "подвиги" Ляшка активно показують на телеканалі "Інтер" опального олігарха Дмитра Фірташа, близького до кола Льовочкіна.

Проект каналу 1+1 «Українські сенсації» спробував розібратися, кого насправді представляє Партія розвитку України і над ким в українському політикумі «Любимый Серёжа Януковича» Льовочкін має реальну владу.



Переглядів: 1465
Поширень: 0