У Вінниці пройшов День здоров’я «хвостариків»

Шпіци, вівчарки, сіамські котики та гризуни. Понад 100 домашніх улюбленців вінничан взяли участь у ветеринарній акції. День здоров’я тварин влаштували минулих вихідних в мікрорайоні Тяжилів.

Мобільний ветпункт розгорнули поряд з озером «Мрія». Безкоштовно консультували господарів котиків та песиків щодо укусів кліщів та оглядали чотирилапих.

Приємний бонус чекав на господарів собак: «хвостаням» робили безкоштовну обробку від паразитів: бліх та кліщів. За день таку процедуру провели для 60 собак, як домашніх, так бездомних, яких привели містяни.

Безкоштовний огляд домашніх улюбленців вінничан організували працівники Вінницького Муніципального притулку для тварин та клініка «Улюбленець».

«Цей захід був абсолютно безкорисний і мав добрий намір: щоб собачулі, котики, які не мають домівок, або люди, які мають домашніх улюбленців, але фінансово не спроможні, отримали змогу пройти обстеження своїм «хвостарикам», а песики  - ще й пройти обробку від бліх», - розповідає організаторка Дня здоров’я тварин Ірина Баранович.

За день ветеринари оглянули майже сотню тварин. Нагадаємо, це друга акція з безкоштовної обробки тварин від паразитів.



Переглядів: 2316
Поширень: 1

Останні новини