Школярам та студентам квитки на "Скрябіна" - з 10% знижкою

Колись, після того як до рук Андрія Кузьменка потрапив старий шкільний альбом, з'явилась пісня, в якій він згадує свої шкільні роки - "Старі фотографії".

"Старі фотографії на стіл розклади,

Дитячі історії смішні розкажи,

І справжнім друзям, не забудь, подзвони,

Бо добре чи зле, з тобою завжди вони..."

От і продюсерський центр "Nekrasov" з нагоди початку нового навчального року вирішив зробити подарунок для всіх юних шанувальників Кузьми.

З нагоди Першого вересня кожен школяр та студент зможе отримати квитки на ювілейний концерт «Скрябін: Андрій Кузьменко – 50 років від дня народження» з 10% знижкою. Все що для цього потрібно, набрати телефонний номер (097)0522222 та завітати до нашого офісу.

Акція діє з 1 по 20 вересня, включно.

Нагадаємо, що концерт відбудеться 20 вересня, о 19.00, у Вінницькому «Будинку Офіцерів». Того дня пісні Кузьми лунатимуть у виконанні "Скрябіна" та друзів колективу.

Учасники ювілейного концерту:

гурт "Скрябін" - колектив-легенда, який свято береже пам'ять, традиції та музику Кузьми; Євген Галич - талановитий музикант, лідер популярного рок-гурту "O.Torvald"; Злата Огнєвіч - співачка, яка у 2013 році здобула для України почесне третє місце на "Євробаченні".

Приходь на концерт, ми чекаємо на тебе!

Квитки у продажу:

каса Вінницького «Будинку Офіцерів» (пл.Перемоги, 1) каса Вінницького облмуздрамтеатру ім.Садовського (вул.Театральна, 13) он-лайн сервіс concert.ua: https://concert.ua/uk/booking/skrjabin-vinnitsa

Вартість квитків – від 249 до 949 грн.

Безкоштовна доставка квиткiв по Вiнницi - 0432 69 2222, 097 05 22222.

Організатор - продюсерський центр "Nekrasov".

Медіа-партнер - MoeMisto.ua.

Партнер – ТЦ «Sky Park».

Приймає та пригощає - "Сказка".

#PC_NEKRASOV


Теги: концерти

Переглядів: 2939
Поширень: 0

Останні новини