Як віднайти унікальність та відповідати стандартам якості, - у Вінниці стартувала Школа гостинності

Протягом місяця вінницькі ресторатори та готельєри дізнаватимуться, як вивести сервіс на новий якісний рівень, як сформувати концепцію закладу та як відповідати міжнародним стандартам.

8 вересня стартував багатомодульний тренінг - «Школа гостинності». В рамках заходу 20 учасників та учасниць з числа власників та керівників вінницьких ресторанів, готелів та кав'ярень прийматимуть досвід провідних українських спеціалістів та спеціалісток сфери гостинності. Захід організований за підтримки Вінницької міської ради, за ініціативи Центру Інформаційної Підтримки Бізнесу м.Вінниця, заснованим на базі Business People Club в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу. 

«Надзвичайно тішить, що з кожним роком у нас Вінниці з'являється все більше закладів, де атмосфера надихає, страви неймовірно смачні і сервіс на найвищому рівні. Дякую всім, хто долучився до Школи гостинності і бажаю вам найважливішого - це мотивації до того, щоб бути ще кращими і створювати незабутні враження про наше місто», - зазначила директорка Центру Інформаційної Підтримки Бізнесу міста Вінниця Надія Лисецька

У програмі цьогорічної Школи гостинності наступні теми: як віднайти свою унікальність та створити концептуальний заклад; як побудувати ефективну організаційну структуру ресторану; як автоматизувати процеси в закладі; як відповідати стандартам НАССР; як організувати внутрішній документообіг; як згуртувати і мотивувати професійну команду; як привабити і утримати платоспроможних гостей; як будуються бренди в HoReCa.

В перший день Школи гостинності своїм професійним досвідом поділилася технологиня громадського харчування, консультантка у сфері HoReCa, ініціаторка проєкту «Кулінарна школа Боско» Оксана Черепанич.

«Я впевнена, що ця Школа гостинності відкриє для вас багато цікавого. Зараз такий період, що треба вчитись, вчитись і ще раз вчитись. Потрібно розуміти, як розвивати цю сферу надалі, як виживати в цей нелегкий час, адже пандемія та карантинні обмеження - це дуже важкі умови для сфери гостинності», - наголосила Оксана Черепанич

Також серед спікерів та спікерок: ресторатор, підприємець, ідейний основоположник мережі Чашка Espresso-bar, співвласник мережі «Варенична», ресторану «Велюров» і кофейні «Шарлотка» Ігор Сухомлин;  директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів «Західна шеф група», засновник та член правління Українського кулінарного союзу, засновник гастрономічного проекту «13 шефів» Андрій Валовий; співвласник True Burger Bar та Hendrick's bar, тренер-консультант у сфері HoReCa, розробник підручників для співробітників ресторанів Олександр Мусатов; CEO агентства Red Berry, бізнестренерка, HR-консультант Ольга Добровольська; експертка з продажу і сервісу, сертифікована бізнестренерка, спеціалістка зі створення і впровадження стандартів Оксана Марусич; готелярка, бізнестренерка, керуюча сімейним готелем «Happy INN», співвласниця першої української онлайн-школи для готелярів Bee SMART Юлія Косенко та інші.

Всього під час Школи гостинності відбудуться 8 навчальних модулів (щовівторка і щосереди) з підвищення кваліфікації, обміну досвідом, корисного нетворкінгу.



Переглядів: 2236
Поширень: 0

Останні новини