12 вересня у Вінниці оголошено День жалоби у зв’язку із похованням Валентина Белінського

12 вересня у Вінниці оголошено День жалоби у зв’язку із похованням вінничанина Валентина Белінського, солдата, водія-санітара, військовослужбовця за контрактом 59-ї окремої механізованої бригади. 10 вересня 53-річний Валентин Белінський помер від гострої серцевої недостатності в зоні ОСС. До служби у Збройних Силах України він був відомим волонтером – займався волонтерською роботою від самого початку військових дій на Донбасі, з 2014 по 2017 роки здійснив сотні поїздок на Схід в зону бойових дій.

На знак вшанування пам’яті військовослужбовця у День жалоби, відповідно до рішення виконкому міської ради №1499 від 23.06.2016р., на всій території Вінниці будуть приспущені прапори України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, будівлях комунальних підприємств, установ та організацій.

Виконком міської ради також рекомендує підприємствам усіх форм власності на території міста Вінниці долучитись до вшанування пам’яті померлого та вивісити на приміщеннях державні прапори з чорними стрічками.

Прощання із Валентином Белінським розпочнеться 12 вересня об 11:30 на Майдані Небесної Сотні, а поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Героїв Центрального кладовища (вул А. Медвідь, 2).

На час проведення прощальної церемонії та поховання на території міста буде обмежено проведення концертно-розважальних заходів та спортивних змагань. 



Переглядів: 5755
Поширень: 1

Останні новини