Нові рейтинги: політсила екс-мера Вінниці Гройсмана проходить до Ради 

Згідно з новим опитуванням, якби парламентські вибори відбувалися найближчим часом, у Верховну Раду могли б потрапити 7 партій. Опитування проводив Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) 27 травня - 1 червня. 

У ході розслідування з’ясувалось, що друге місце у рейтингу посідає партія “Європейська солідарність” ”крім чотирьох основних партій, які, згідно з рейтингами, весь час проходять ("Слуга народу", "Європейська солідарність", ОПЗЖ, "Батьківщина"), набирають не менше 5% такі партії, як "Сила і честь" (серед усіх 6,9% і серед тих, хто визначився з вибором і голосуватиме 8%), "Українська стратегія Гройсмана" (5,1% і 5,8%) і РПЛ (4,4% і 5%). 

Під час проведення дослідження КМІС опитав 2000 респондентів методом телефонних інтерв’ю із використанням комп’ютера на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів з квотним відбором у всіх регіонах України, крім окупованих територій. 

Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і з врахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує: 2,4% для показників, близьких до 50%, 2,1% для показників, близьких до 25%, 1,5% - для показників, близьких до 10%, 1,1% - для показників, близьких до 5%. 

  



Переглядів: 2535
Поширень: 1

Останні новини