До вчасної повірки лічильників обліку гарячої води залишилось сім днів

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» нагадує споживачам про вимогу здійснювати повірку один раз на чотири роки з дати останньої повірки.

На офіційному сайті підприємства розміщено перелік адрес, де необхідно терміново повірити індивідуальні прилади обліку гарячої води до 31.01.2022 р.:

- вул. Д. Майбороди, 17,37,42,44,

- пров. І. Миколайчука, 6,

- вул. І. Миколайчука, 6, 6а, 11,18,

- вул. Константиновича, 37, 39,

- вул. Пирогова, 55, 111а, 115а, 117а.

Якщо у споживача є підтверджувальні документи про здійснення повірки лічильників гарячої води, тоді необхідно викликати контролера, щоб опломбувати повірений прилад обліку гарячої води і надати йому документи про повірку.

Якщо мешканці, які проживають за вищезазначеними адресами, не повірять лічильники гарячої води або не нададуть відповідні документи про повірку лічильників до 31 січня 2022 року - нарахування за послугу з постачання гарячої води з 1 лютого 2022 року будуть проводитись у відповідності до нормативів, згідно з кількістю прописаних осіб або за показниками загальнобудинкових приладів обліку, якщо такі є в будинку.

У випадку коли лічильник гарячої води вийшов з ладу і потребує заміни на новий необхідно знати наступне:

- купувати лише ліцензійний прилад обліку;

- у комплекті з приладом обліку обов’язково має бути технічний паспорт, в якому вказується:

1. тип приладу,

2. діаметр приладу,

3. заводський номер,

4. дата продажу.

- обов'язково перевіряйте комплектацію приладу обліку відповідно до технічного паспорту.

Придбання та встановлення нового лічильника відбувається за рахунок коштів споживача, оскільки ця послуга не є складовою тарифу на послугу з постачання гарячої води.



Переглядів: 3951
Поширень: 2

Останні новини