Департамент житлового господарства почав перевірки виконання робіт по наведенню ладу у дворах багатоповерхівок Вінниці

У Вінниці завершили весняні заходи з прибирання прибудинкових територій багатоповерхівок. Щороку ці роботи у Вінницькій громаді управлінські компанії починають у березні зі встановленням стійкої сухої погоди. Цьогоріч лад у дворах багатоквартирних будинків наводили 370 працівників управлінських компаній. Впродовж цього тижня представники департаменту житлового господарства міської ради проведуть вибірковий моніторинг прибирання прибудинкових територій.

Наведення ладу у дворах багатоквартирних будинків Вінницької громади після зимового сезону тривало майже півтора місяця. Але перш ніж його розпочинати, управлінськими компаніями був сформований план заходів, який включає в себе плани робіт по будинку, що погоджений співвласниками багатоквартирних будинків та уповноваженими по будинках.

«Цьогоріч у роботах по прибиранню прибудинкових територій було задіяно 300 двірників та 70 будівельників. Спершу двори прибирали від залишків протиожеледних матеріалів та бруду, які назбиралися за зиму. Згодом почали наводити лад на зелених зонах: проводили обрізку гілля, чагарників, сухостою та формували «живу» огорожу. Також ремонтували та фарбували лавки, дитячі та спортивні майданчики, а ті елементи, які не підлягали ремонту, - демонтували», - розповідає директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Він також додає, що управлінські компанії вже прозвітували про завершення заходів з прибирання прибудинкових територій багатоповерхівок. Далі, упродовж цього тижня, працівники відділу поточного утримання департаменту житлового господарства міської ради будуть робити вибіркову перевірку поданих звітів по кожній управлінській компанії. Якщо під час моніторингу будуть виявлені недоліки, то вони мають бути оперативно усунені.



Переглядів: 2270
Поширень: 0

Останні новини