Сергій Моргунов: “200 юних вінничан зможуть оздоровитись у Кельце”

Дітки, котрі на літні канікули відправляться на оздоровлення до польського Кельце - це юні вінничани, які потребують підтримки громади, а також вихованці вінницьких спортшкіл. Про це підкреслив Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбук та у телеграм-каналі.

Зокрема, очільник громади висловив вдячність місту-побратиму за таку можливість для дітей. «Раніше ми оздоровлювали діток з пільгових категорій в таборах біля моря. Рашисти позбавили спокійного літа усіх українських дітей. І неможливо переоцінити ту допомогу, яку наші польські друзі надавали і продовжують надавати Вінниці з перших днів російського вторгнення», – каже Сергій Моргунов.

Перша група дітей з пільгових категорій вирушить у дорогу вже в понеділок. Загалом передбачено чотири оздоровчі зміни по два тижні. Щоб діти швидко змогли перелаштуватися емоційно, для них організують різноманітні активності.

А в останній заїзд поїдуть вихованці вінницьких спортивних шкіл: вони зможуть не тільки оздоровитись, а і продовжити тренуватися. У Кельце гарно розвинена база для ігрових видів спорту – баскетболу, волейболу, гандболу.

«Понад 60 років Вінниця і Кельце підтримують зв’язки. Наша дружба – приклад того, наскільки ефективною є міжнародна співпраця громад. Завдяки цьому Вінниця стає сильнішою і продовжує працювати на Перемогу», – наголосив Сергій Моргунов.

Нагадаємо, нещодавно під Вінницею відкрили Центр сімейного відпочинку маріупольців “Я – Маріуполь. Родина”. За вісім змін в оздоровчому центрі зможуть оздоровитися майже тисяча маріупольців https://www.vmr.gov.ua/pid-vinnytseiu-vidkryly-tsentr-simeinoho-vidpochynku-mariupoltsiv-serhii-morhunov



Переглядів: 1781
Поширень: 0

Останні новини