Увесь наступний тиждень на Вінниччині очікуються дощі

У Вінниці та області протягом наступного тижня очікуються дощі, місцями грози. Температура повітря коливатиметься від +33 вдень до +17 вночі.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

15 серпня, понеділок

Хмарна погода протримається у Вінниці увесь день. Вдень дощ. Температура повітря до +33. Вітер східний, 5-10 м\с. Вночі без опадів, температура повітря до +18.

16 серпня, вівторок

Весь день у Вінниці буде хмарним. Протягом усього дня очікується дощ, який ввечері послабшає. Вдень температура повітря буде до +30. Вітер східний, 5-10 м\с. Вночі дощитиме. Температура повітря до +18.

17 серпня, середа

У Вінниці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увесь день йтиме дощ, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати. Температура повітря вдень до +30. Вітер північний, 5-10 м\с. Вночі без істотних опадів, температура повітря до +17.

18 серпня, четвер

Вранішній дрібний дощ у другій половині дня може посилитися, проте незабаром він повинен припинитися. Вдень температура повітря буде до +30. Вітер північний, 5-10 м\с. Вночі без опадів, температура повітря до +17.

19 серпня, п’ятниця

Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вдень до +30. Вітер північний, 5-10 м\с. Вночі без опадів, температура повітря до +18.


Теги: погода

Переглядів: 1247
Поширень: 0

Останні новини