Чи буде вода у Вінниці - деталі від "Вінницяоблводоканал"

В середу, 23 листопада росія здійснила чергову – вже сьому масовану ракетну атаку на об’єкти критичної інфраструктури України. Станом на зараз, енергетикам вдалося стабілізувати електропостачання в більшій частині Вінницької області. 


У зв’язку з терористичною атакою, станом на 15-00 вчора було знеструмлено всі водонасосні станції міста, Вінниця залишилася без води. 


Однак вже о 16-40 у КП «Вінницяоблводоканал» повідомили, що енергетики дозволили відновлювати живлення на насосних станціях. Аварійні бригади терміново виїхали в місто, аби відкрити вантузи та спустити повітря з мереж, щоб наповнити їх водою, і при цьому запобігти можливості гідравлічних ударів. 


Водопостачання у Вінниці поступово відновлювали впродовж наступних годин, та до 23-00 налагодили постачання у всьому місті, за винятком одного з мікрорайонів. О 23-30 майже вся Вінниця вже була із водою, із нормальним тиском.


Також у КП «Вінницяоблводоканал» повідомляють, що про введення планових відключень холодного водопостачання, пов’язаних з перебоями електроенергії – як і ранішемова не йде. Якісне та стабільне водопостачання в Вінниці буде, поки в місті є світло. 

Разом з тим, у водоканалі повідомляють, що у зв'язку з ремонтними роботами на водогоні сьогодні до 19-00 буде призупинено постачання за адресами: вул. Привокзальна, 28-36-110; провулок Привокзальний; вул. Ясна; вул. та пров. Я. Нємеца; пров. Ясний 2-12, 12-А, 1-23; вул. Дубовецька, 1-2-12; проїзд Дубовецький; пр. Брацлавський, 38-40.

Нагадуємо, що вінничанам надали поради - що робити, якщо в місті зникне світло, тепло та вода



Переглядів: 1181
Поширень: 0

Останні новини