Нардеп Пашковський розповів про свій примусовий виклик до суду

Народний депутат від "Слуги народу" Максим Пашковський опублікував пост у фейсбук та пояснив свою неявку до суду хворобою. 

Вчора у Вищому антикорупційному суді мало відбутися судове засідання за обвинуваченням нардепа Пашковського у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 366-2 (декларування недостовірної інформації) КК України. 

Депутат «Слуги народу» не з’явився на засідання вже втретє. Інформацію про це оприлюднили у Вищому антикорупційному суді.

«На судове засідання депутат вкотре не з’явився. Колегія суддів ВАКС постановила здійснити привід обвинуваченого до Вінницького міського суду для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції з Вищим антикорупційним судом або шляхом забезпечення його участі в режимі відеоконференції із застосуванням власних технічних засобів.» - повідомляє офіційний сайт ВАКС.

Депутат зазначив, що перебуває на лікуванні та оприлюднив довідку. Він сказав, що обурений подвійними стандартами журналістської етики та бюрократичного свавілля щодо людей з певними проблемами зі здоров'ям.

Довідково:
Депутат Максим Пашковський балотувався по мажоритарному округу №11 від міста Вінниця. Раніше детективи НАБУ разом із САП повідомили йому про підозру у внесенні недостовірних даних до декларації за 2020 рік. Йдеться про недекларовану квартиру  вартістю близько 2 млн. грн, яку він орендував. 
 



Переглядів: 1044
Поширень: 0

Останні новини