Що трапилося у Вінниці 1 лютого: коротко про надзвичайні новини за добу

Сьогодні, 1 лютого у Вінниці траплялися різні події. Коротко про надзвичайні новини Вінницької області читайте далі.

В рентген-кабінеті лікарні ім. Ющенка впіймали змію

Про незвичайний випадок на території психоневрологічної лікарні розповів Олександр Кутовий, речник ДСНС Вінницької області. Яким чином взимку в кабінет рентгенографії потрапила змія – невідомо. Рятувальники дістали плазуна (вужа) та відпустили його на волю.

Смертельна ДТП на Вінниччині

Двоє осіб загинули та ще двоє травмувались у ДТП за участі автомобіля Subaru Forester та вантажівки Scania. Аварія сталася в ранковий час, 1 лютого, на трасі в селі Писарівка Вінницького району. За попередньою інформацією, водій легковика не зміг впоратися із керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Від отриманих травм загинув 36-річний кермувальник «Субару» та 28-річний пасажир. Ще двох людей госпіталізували до травматології.

Розшукують Василя Демянишина 

Гайсинське районне управління поліції за підозрою у вчиненні злочину розшукує 30–річного мешканця Райгородської територіальної громади Василя Демянишина. Громадян закликають звертатися за номерами: ‎067-297-32-73 або 102. Конфіденційність гарантують.

Поліція розслідує обставини смертельної аварії 

Правоохоронці розслідують обставини ДТП, яка сталася 31 січня. Зіткнулися автомобілі Peugeot та MAN. Водій «Пежо», киянин 72 років, виїхав на зустрічну смугу, де й сталося смертельне зіткнення. Чоловік загинув на місці події. Водій вантажівки не постраждав. Автопригода сталася на дорозі Вінниця-Хмельницький неподалік від перехрестя із другорядною дорогою до села Лисогора. 

Розшукали Назара Гончарука

Поліція змогла знайти хлопчика, який пішов з дому в місті Бар. Повідомляють, що об’єктом злочину він не став.

У Вінниці затримали 35-річного грабіжника

Злодій, який на очах у продавчині викрав товар з полиці та утік, був затриманий поліцією менш ніж за годину після крадіжки. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловікові загрожує до 10 років ув’язнення.


 



Переглядів: 2207
Поширень: 7

Останні новини