Що відбувалося у Вінниці 2 лютого: коротко про надзвичайні новини за сьогодні

Сьогодні, 2 лютого, день у місті Вінниця був наповнений різноманітними подіями. Коротко про головні надзвичайні новини Вінницької області розповідаємо далі.

Розшукується Іван Морарі

У Вінниці встановлюють місцеперебування 25-річного Івана Морарі. Його обвинувачують в скоєнні тяжких правопорушень. Вінничан закликають повідомляти відому інформацію за номером 102.

Також у Вінниці шукають громадянина на ім’я Іван Кришталь.

На Вінниччині жінку збив мікроавтобус

У ДТП, що сталося у Гайсині, постраждала 37-річна жінка. Наїзд на пішохода допустив водій мікроавтобуса Mercedes. Потерпілу госпіталізували. ГУНП зазначає, що в момент аварії не працювали світлофори. Наразі слідство встановлює всі обставини автопригоди.  

Учасники організованої групи ошукали громадян на 1 млн 200 тис. грн

Двоє членів організованої групи та їхня спільниця, шляхом обману заволоділи коштами українців із різних областей. Загалом вони вкрали понад 1 млн 200 тис. грн.

Зловмисники, перебуваючи за гратами, дзвонили з різних номерів, представлялися працівниками банку та виманювали в людей персональні дані. Прокуратура повідомляє, що їм загрожує строк від 10 до 15 років.

За замах на поліцейського можуть заґратувати довічно

Завершилося досудове розслідування стосовно 40-річного мешканця Хмільницького району. В жовтні минулого року чоловік намагався підірвати правоохоронця за допомогою саморобної вибухівки.

Небезпечний предмет чоловік сховав у чорний пакет та розмістив на капоті автівки поліцейського. Він вибухнув, потерпілого правоохоронця госпіталізували із численними травмами.

Дії фігуранта кваліфікували за чотирма статтями ККУ. Обвинувальний акт скерували до суду. За цим фактом зловмиснику загрожує строк до 15 років або довічне позбавлення волі.

На Вінниччині завдали збитків лісовим ресурсам на 87 млн гривень

За інформацією Вінницької обласної прокуратури, 4 службові особи з Вінницького обласного управління лісового й мисливського господарства та ДП «Крижопільське лісове господарство» обвинувачені у перевищенні службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки.

Йдеться про незаконну вирубку дерев. Наразі всіх причетних відсторонили від посад, їхнє майно арештували. Розслідування здійснювало ДБР. Якщо вину посадовців доведуть, їм загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Попросився переночувати і обікрав господаря

У Вінницькій області, у Гайсинському районі знайшли та затримали раніше судимого чоловіка, який скористався довірливістю свого знайомого, натомість його обікрав. Потерпілий розповів поліції, що напередодні до нього на ніч попросився односелець. Наступного дня виявилося, що з будинку зникли два мобільні телефони. Злодія розшукали, йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Фото: Нацполіція, ДБР



Переглядів: 2037
Поширень: 1

Останні новини