Що трапилося у Вінниці 3 лютого. Коротко про надзвичайні новини за цю добу

У п’ятницю 3 лютого, у Вінниці траплялися різноманітні події. Розповідаємо коротко про надзвичайні новини Вінницької області за сьогодні.

Судитимуть зловмисника, який тримав чоловіка у трудовому рабстві

Мешканець Гайсинської громади чотири роки тримав у трудовому рабстві чоловіка, який перебував у складних життєвих обставинах. Врешті-решт жертві вдалося втекти, після тривалих знущань. Прокуратура зазначає, що 51-річний зловмисник, ромської національності, може буде ув’язненим на строк 5-12 років. Він постане перед судом.   

В Хмільницькому районі горів приватний будинок

Пожежа трапилася в селі Махнівка 3 лютого. До місця загоряння одразу прибули рятувальники 11 державної пожежно-рятувальної частини Козятина та місцевої пожежної команди. ДСНС повідомляє, що вогонь знищив дах помешкання на площі 40 кв.м й побутові речі. Причиною займання називають неправильний монтаж електромережі.

На проспекті Юності автомобіль збив вінничанку

У Вінниці, на проспекті Юності автомобіль Skoda Oktavia на неосвітленій ділянці дороги збив 36-річну жінку. Вона перетинала проїжджу частину по розмітці нерегульованого пішохідного переходу. Її госпіталізували до лікарні.

На Вінниччині незаконно видобували корисні копалини

Збитки від видобутку копалин становлять 140 мільйонів гривень. Директора підприємства, яке здійснювало розробку надр без відповідного дозволу затримала поліція. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Детальніше – ТУТ.

За вбивство через ревнощі чоловіка ув’язнили на 10 років

До 10 років позбавлення волі засудили мешканця Хмільницького району, який вбив свого знайомого через ревнощі, а тіло закопав на городі. Вину 26-річного підсудного у вчиненні особливо тяжкого злочину було доведено в суді. Злочин стався у серпні 2022 року. 

На Вінниччині розслідують обставини ДТП

Житомирянин, рухаючись на автомобілі Ford по дорозі між селом Корделівка та містом Калинівка допустив зіткнення із автомобілем Mazda, який рухався у попутному напрямку. В результаті, травмувалася пасажирка «Мазди», її доправили до медичного закладу. Обидва автомобілі помістили на арештмайданчик. 

У Вінниці зіткнулися два автомобілі

Інцидент трапився напередодні, 2 лютого. Водій автомобіля Opel не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної швидкості руху та дистанції і зіткнувся із автомобілем Volkswagen.  На щастя, у результаті аварії ніхто не постраждав. Відео оприлюднили у Ситуаційному центрі.

ФОТО: Нацполіція, ДСНС



Переглядів: 1644
Поширень: 0

Останні новини