Вінничан запрошують на безкоштовний концерт «Від серця пісня лине»

У Вінниці, 9 лютого о 17:30, відбудеться музична подія у Туристичному хабі Visit Vinnytsia. Концерт “Від серця пісня лине” організував департамент маркетингу міста і туризму разом із ГО “Креативний простір”. 

На творчому вечорі можна буде послухати романси та відомі українські народні пісні. Їх виконають народна артистка України Ірина Швець та лауреатка міжнародних пісенних конкурсів Анна Циганкова.

Концерт безкоштовний, але зазначають, що кількість місць обмежена. Попередня реєстрація за посиланням.

Подібний концерт на локації Туристичного хабу Visit Vinnytsia відбудеться вперше. Всі охочі почують романси “Сіла птаха”, “Як надійшла любов”, “Де ти тепер”, “Лелеча доля” та інші. 

Також слухачі зможуть долучитися до благодійності: за бажанням задонатити кошти на ЗСУ через Фонд громади “Подільська громада”.

“В глобальному світі музика — це мистецтво ділитися і об’єднуватися. І вона є спільною мовою представників усіх національностей, які проживають на території України. А зараз, коли українці у війні із російськими окупантами захищають рідну землю і знову виборюють незалежність від імперських фантазій авторитарного режиму російської федерації, – українська культура та мова є одним з ключових факторів нашої ідентичності. Тому вкрай важливо популяризувати українську музику”, - розповіла представниця ГО «Креативний простір» Анна Циганкова.


Теги: Афіша

Переглядів: 1301
Поширень: 0

Останні новини