Другий етап чемпіонату з акватлону у Вінниці відбудеться 5 березня

У Вінниці розпочався масштабний чемпіонат з акватлону «Vinnytsia Aquathlon Championship». Для участі у першому етапі в місто з’їхались спортсмени із різних куточків України, загалом - 124 учасники. Другий етап анонсовано на 5 березня, фінальне змагання буде на початку квітня. 

Акватлон – це вид спорту, що комбінує в собі елементи плавання та бігу. У Вінниці змагання з акватлону такого високого рівня проходило вперше. Захід організований Вінницькою обласною федерацією тріатлону за підтримки міського голови Сергія Моргунова та Вінницької міськради.

На старті змагалися учасники із різних регіонів Ураїни, та абсолютно різного віку. Чотирирічний спортсмен став наймолодшим на «Vinnytsia Aquathlon Championship».

Спортивне змагання із плавання відбувалося у приміщенні СК «МАЯК». На території СК «КОЛОС» учасники вправлялися у бігу.

Чоловіки та жінки дорослої категорії брали участь у трикілометровому забігу. Молодші атлети пробігли 1,2 км, а наймолодші – 60 метрів. 

Команди, що здобули перемоги, були нагороджені кубками та медалями. Крім того, організатори відзначили чемпіонів на дистанціях.

Підготовку до другого етапу вже розпочато.

Голова Вінницької обласної федерації тріатлону Андрій Гальчинський подякував всім учасникам та тренерам. Він зауважив, що відбулися історично перші подібні змагання у Вінниці. Та наголосив, що захід не був би можливий, якби повсякчас нас не захищали ЗСУ.


Теги: Спорт

Переглядів: 942
Поширень: 1

Останні новини