У Вінниці дебатували на тему штучного інтелекту

Молодь Вінниці, у креативному просторі "Артинов", зібралась для обговорення однієї актуальної теми людства "Переваги та недоліки штучного інтелекту".

Організаторами заходу виступили відділ молодіжної політики ВМР, Вінницька молодіжна рада та ГО "Дівчата".

Захід відвідало понад 20 охочих осіб, на якому висловили свої позиції щодо штучного інтелекту. Учасники поділилися на команди "За" та "Проти", де кожен аргументував думку підводячи певні висновки та аргументи.Тематика заходу стала досить цікавим та корисним способом розвитку критичного мислення та аргументації у молоді, а також допомагла їм зрозуміти та проаналізувати етичні питання та можливості.

«Вінницька молодь активно проявила себе, тому в планах продовжити різнопланові заходи на доволі цікаві та нові теми, які точно сподобаються учасникам», – коментує подію Юлія Мончак, начальниця відділу молодіжної політики ВМР.

«Такі зустрічі надзвичайно імпонують молоді, адже це не лише розвиток ораторського мистецтва, а й можливість висловити свою думку та бути почутим. Окрема вдячність модератору зустрічі Олегу Ходакову та молоді за ініціативу», – зауважила голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.

У Вінницькій Молодіжній раді повідомляють, що наступні дебати на тему "Чи призведе штучний інтелект до витіснення робочих місць?" пройдуть 18 березня, 10:30-13:30 у UME.place на просп. Космонавтів 30А, 8 поверх.



Переглядів: 1165
Поширень: 0

Останні новини