У Вінниці майже всі закуплені тролейбуси вже обладнали бортовими системами

У Вінниці триває оновлення транспортного парку. Наприкінці минулого року місто закупило сучасні та комфортні польські тролейбуси, які також дозволять заощаджувати електроенергію. 

Однак перед виходом на міські маршрути, тролейбуси проходять підготовчу стадію. Зокрема, їх потрібно обладнати бортовими системами. Про те, як це відбувається, розповіла виданню Моя Вінниця очільниця КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна. 

«Встановлюємо нашу автоматизовану систему обліку оплати проїзду, валідатори на придбані тролейбуси. Процес займає багато часу – потрібно провести внутрішні комунікації всередині, до кожного транспорту різний підхід»,  розповіла Катерина Бабіна.

Як пояснила Катерина Бабіна, спеціалісти прокладають кабельну мережу всередині поручнів, ніякі дроти не мають бути у відкритому доступі. Ця кропітка праця включає підведення кабелів у кабіну водія, під підшивкою. Встановлюють необхідне обладнання, інтернет. 

Робота триває щоденно, вже більше двох місяців. За словами фахівців, приємно спостерігати за результатами своєї праці та розуміти, що вона дійсно приносить користь. Частина тролейбусів вже вийшла на маршрути та перевозить вінничан.

Тролейбуси, які надійшли до Вінниці на початку цього року вже майже всі облаштували, але фахівці не зупиняються: зараз на підприємстві готуються працювати із трамваями Tram2000, які мають незабаром надійти з Цюріха.

Фото зі сторінки КП "Вінницякартсервіс" 


Теги: транспорт

Переглядів: 1551
Поширень: 0

Останні новини