У Ладижині завершилася дія режиму надзвичайної ситуації 

Минулої п’ятниці, 14 квітня, у Ладижинській громаді завершилася ліквідація наслідків надзвичайної ситуації та припинено дію режиму "надзвичайної ситуації воєнного характеру регіонального рівня". Про це повідомляється на офіційній сторінці Ладижинської міської ради.

Зазначають, що в ході ліквідації наслідків надзвичайного стану, у громаді діяло шість груп різного спрямування (інженерно-технічна, медична, цивільного захисту, гуманітарної допомоги, громадського порядку та інформаційної взаємодії). За цей час провели реконструкцію котельні, побудували тепловий пункт та 2 кілометри мереж теплопостачання, твердопаливну котельню на території Ладижинської міської лікарні, блочно-модульну котельню на території одного з мікрорайонів, газову модульну котельню.

Як зазначають у Ладижинській міській раді, до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації заучали 75 осіб й 18 одиниць інженерної техніки, а також 47 представників ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Нагадаємо, що у Ладижині було оголошено надзвичайну ситуацію воєнного характеру у листопаді минулого року. Тоді, через ворожий обстріл Ладижинської ТЕС ДТЕК,  місто залишилося без опалення. 



Переглядів: 1165
Поширень: 1

Останні новини