У Вінницьких Хуторах триває облаштування алеї-переходу

Алея-перехід у Вінницьких Хуторах змінюється на очах. Як розповідає директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк, будівельники нині облаштовують пішохідну ділянку та нові сходи, позаяк попередні мали незадовільний стан та занадто різкий ухил. Для зручності тут ще облаштують поручень.

“Також заплановане зовнішнє освітлення з сучасними LED-ліхтарями, щоб в темну пору доби люди почувалися комфортно та в безпеці. Для відведення дощових вод зі сторони сходів планується влаштування зливових лотків. Роботи виконуються активно, тому в найближчий час мешканці громади будуть користуватися новою прогулянковою зоною”, — сказав Юрій Семенюк.

Він також додав, що однією з важливих характеристик сучасного міста є якісна мобільність та дорожня інфраструктура. Алея, яку зараз вдосконалюють майстри, має велике значення для місцевих жителів, адже цим шляхом користуються, щоб швидше дістатися до зупинки муніципального автобуса, а також відвести дітей в садочок чи школу.

Фото: Департамент комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради



Переглядів: 1137
Поширень: 0

Останні новини