Чат-бот DrugHunters у дії: у Вінниці патрульні виявили чоловіка із наркотичними речовинами

Вдень 14 червня через чат-бот DrugHunters патрульним надійшло повідомлення, що в одній із квартир на вулиці Петра Запорожця, ймовірно, вживають наркотичні речовини.

Як повідомляють у Патрульній поліції Вінниччини, інспектори прибули на місце події. Двері помешкання їм відчинив 27-річний хлопець, який помітно нервував. Патрульні запитали, чи має він заборонені речовини. Хлопець зізнався, що зберігає у квартирі канабіс.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування усіх обставин.

Що таке DrugHunters і як це працює?

Чат-бот DrugHunters https://t.me/drughunters_ukraine_bot розроблено для того, щоб допомагати поліції викривати збут наркотиків. З його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульним про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників.

Щоб залишити заявку про можливе місце закладки чи закладника, достатньо відкрити програму https://t.me/drughunters_ukraine_bot у своєму Telegram і розпочати діалог.

Після старту розмови потрібно вказати деталі, зокрема, адресу, за якою може знаходитись потенційний зловмисник, опис місця де може знаходитись закладка тощо.

У чат бот потрібно надіслати геолокацію й додайте фото/відеоматеріали для того, щоб правоохоронці швидше виявили закладку чи закладника.


Теги: наркотики

Переглядів: 1365
Поширень: 0

Останні новини