Вінничан запрошують на концерт присвячений Дню міста-побратима Кельце

Сьогодні, 29 червня о 17:00, в Центральному міському парку імені М. Леонтовича для вінничан та гостей міста комунальний заклад «Центр концертних та фестивальних програм» організовує концерт, на якому виступатиме Вінницький міський естрадно-духовий оркестр «ВінБенд». Музична програма присвячена Дню міста Кельце та 65-річчю побратимських відносин наших міст. Захід відбудеться за підтримки Вінницької міської ради та департаменту культури.

На слухачів чекає музична година, сповнена популярних українських мелодій, польських патріотичних пісень та світових хітів.

«Нашій дружбі з Кельце вже 65 років. Цією концертною програмою ми висловлюємо вдячності полякам за підтримку, яку вони надають з початку повномасштабної війни. Ми поповнили наш музичний запас, тому запрошуємо всіх на вечір музики. З нетерпінням чекаємо зустрічі», – говорить директор КЗ «Центр концертних та фестивальних програм» Денис Збожинський.

За його словами, для відвідувачів звучатимуть пісні, які об’єднають наші міста та ще раз підкреслять нашу європейську спрямованість.

Зазначимо, що «ВінБенд» – це професійний естрадно-духовий оркестр, який складається з талановитих музикантів. Він має широкий репертуар, що охоплює різні жанри та стилі музики.



Переглядів: 1135
Поширень: 0

Останні новини