У Вінниці відбудеться V Український урбаністичний форум: програма події

Лекції про житлову політику, панельні дискусії про планування міст, регіональний розвиток і вплив війни на різні соціальні групи – ці та інші питання обговорюватимуть на Українському урбаністичному форумі у Вінниці 28-29 липня. Організаторами події є аналітичний центр Cedos спільно з головним локальним партнером заходу – комунальним підприємством «Інститут розвитку міст».

Як зазначили організатори «УкрУрбанФорум-2023: Спільний дім», в межах заходу фахівці обговорять майбутні шляхи для справедливої житлової політики, відновлення українських міст, важливість збалансованої регіональної політики, сталих підходів до містобудування та залучення жителів до процесів прийняття рішень у містах.

Крім того, під час спеціальних воркшопів розглянуть питання використання закордонного досвіду, розвитку соціального житла в українському контексті, а також важливість залучення жителів і жительок до відновлення міст.

Дводенний форум охопить цікаві та змістовні лекції щодо житлової політики, круглі столи, дискусії, мережування та неформальне спілкування, воркшопи та унікальні екскурсії.

З детальною програмою V Українського урбаністичного форуму можна ознайомитись тут

Реєстрація на форум: https://bit.ly/ukrurbanforum_2023. Участь безкоштовна.



Переглядів: 1343
Поширень: 0

Останні новини