Вивчаємо уроки релокації: обговорення викликів та потреб бізнесу під час воєнних подій

У найближчу п'ятницю, 1 вересня, у Вінниці відбудеться конференція для представників бізнес-середовища. Під час цього заходу обговорюватимуться можливості поліпшення умов для відновлення діяльності підприємств, які змінили місце розташування, а також тих, що залишилися на місцевому ринку. Релокація є одним з викликів, і Вінниця зуміла добре відповісти на нього. Від початку великої війни до міста приєдналися сотні підприємців з різних куточків України, з метою продовжити свою діяльність та сприяти зміцненню економіки країни.

Організаторами заходу є результати дослідження, яке проводилося на початку літа в рамках проєкту "Створення сприятливих умов для релокації бізнесу з територій, що тимчасово окуповані або постраждали внаслідок бойових дій, до більш безпечних регіонів України". Це дослідження охопило три області: Вінницьку, Львівську та Івано-Франківську.

Під час круглого столу планують:

▪️ Представити результати дослідження досвіду релокації бізнесу;

▪️ Обговорити проблеми та потреби релокованого і місцевого бізнесу;

▪️ Презентувати кращі практики підтримки релокованого бізнесу;

▪️ Обговорити виклики інтеграції релокованого бізнесу в місцеву економіку;

▪️ Представити рекомендації за результатами дослідження.

За результатами дослідження експерти підготували комплексні рекомендації, сфокусовані на покращенні умов для відновлення релокованого і місцевого бізнесу.

Початок заходу: з 11:00 до 14:00 год.

Місце: м.Вінниця, вул.Соборна,34 (готель“Франція”, ресторан “MontBlanc” (конференц-зала).

Проєкт реалізується за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва CIPE Ukraine, Вінницької міської ради, спілки підприємців “Стіна” та Вінницького Бізнес Клубу.



Переглядів: 667
Поширень: 0

Останні новини