Через річку і до суду: чим закінчуються спроби незаконного перетину кордону

Працівники прикордонної служби в Могилів-Подільському районі продовжують реєструвати осіб, які намагаються незаконно перетнути кордон.

Учора, в районі кордону з Молдовою, було затримано трьох громадян України з Вінницької та Дніпропетровської областей, які намагалися проникнути до сусідньої країни, перепливши річку Дністер. За цими особами були складені протоколи про порушення адміністративного законодавства згідно зі статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України»,  справи направлені до суду.

Ще одним випадком в пункті пропуску "Могилів-Подільський" прикордонники виявили 37-річного чоловіка, який намагався перетнути кордон, використовуючи фальшивий документ. Завдяки уважності прикордонників вдалося встановити, що його пенсійне посвідчення, яке він використовував як підставу для виїзду за кордон, було фіктивним і містило ознаки підробки. Чоловік визнав, що придбав цей документ через інтернет.

За цим фактом було направлено повідомлення до Національної поліції через можливий злочин, передбачений ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».



Переглядів: 695
Поширень: 0

Останні новини