Відвідування «Цілодобової варти» та «Ситуаційного центру»: молодь Вінниці дізналася про роботу міської ради

Учора, 13 вересня, студенти Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського мали можливість відвідати Вінницьку міську раду. Під час цього візиту молодь змогла поглибити своє розуміння того, як працюють фахівці, які постійно відслідковують ситуацію на дорогах та вулицях міста в Ситуаційному центрі Муніципальної варти. Також вони отримали інформацію про функціонування Цілодобової варти.

Екскурсія, проведена мерією, тривала понад дві години і почалася вона у головній залі засідань, що є серцем міської адміністрації. Це саме тут приймаються важливі рішення для міської громади. Під час екскурсії студенти мали можливість на мить уявити себе на місці членів муніципалітету та відчути вагу прийняття рішень.

Особливе захоплення викликав візит до Ситуаційного центру, де студентам розповіли про передові методи моніторингу ситуації у місті та оперативну реакцію на виявлення порушень. У "Цілодобовій варті" студенти дізналися про велику кількість зусиль, які міська рада витрачає на підтримку ефективного зв'язку між мешканцями Вінниці та постачальниками комунальних послуг. Все це робиться з метою швидкого інформування та негайного реагування у разі пошкодження мереж.

Додатково, учасники екскурсії мали можливість ознайомитися зі структурними підрозділами міської ради та їхніми обов'язками. Серед таких підрозділів були і ті, які безпосередньо відповідали за організацію цієї події - відділ молодіжної політики Вінницької міської ради.

«Ми завжди раді ділитися своїми напрацюваннями, а також переймати кращі ідеї та пропозиції від молодіжного осередку. Отож, щиро вдячні всім, хто виявив інтерес і приємним спілкуванням зустріли студентів», — сказала начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.



Переглядів: 506
Поширень: 0

Останні новини