До Дня Захисників ветерану російсько-української війни було вручено сертифікат на автомобіль

28 вересня до Дня Захисників і Захисниць України секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський вручив Володимиру Бевзюку сертифікат для придбання автомобіля, як відзнаку за його службу та участь у російсько-українській війні. Ця практика існує у Вінниці з 2014 року і відзначається щорічно в цей день.

«До Дня Захисників і Захисниць, а також Українського козацтва ми традиційно вручаємо нашим Героям сертифікат на автомобіль. Сьогодні від Вінницької міської ради, міського голови Сергія Моргунова та усієї нашої громади ми дякуємо нашим Героям, які боронять суверенітет України, захищають нас та дають можливість спокійно спати, працювати та розвивати наше місто. Дякуємо, цінуємо вас та спільно наближаємо Перемогу», – сказав Павло Яблонський.

За бездоганну службу його відзначили врученням відзнаки "Ветеран військової служби". На сьогоднішній день він активно долучився до Вінницького Козацького Історичного Спілкування (КІШ) в Україні.

«Коли зателефонували і сказали, що мені вручатимуть сертифікат на придбання автомобіля, це було неочікувано. І хоча сам я вже навряд чи сяду за кермо через стан здоров’я, у мене є чотири доньки, які зможуть возити мене. Тому купувати автівку будемо велику, щоб влізла вся велика родина», – зазначає Володимир Бевзюк.

Директорка департаменту соціальної політики, Валентина Войткова, нагадала, що протягом періоду з 2014 по 2023 роки були виділені фінансові ресурси для закупівлі 20 легкових автомобілів для учасників російсько-української війни, а також осіб з інвалідністю, отриманою внаслідок війни. Матеріальна допомога для придбання автомобілів надається на основі заявок, поданих Спілкою учасників бойових дій міста Вінниці або департаментом цивільного захисту Вінницької міської ради.



Переглядів: 506
Поширень: 0

Останні новини