Трьохфазний компресор: особливості та переваги пристрою

Найкращий вибір при плануванні стаціонарної установки та задіянні на об'єкті з підключенням до трифазної мережі стане компресор на 380 В. Такі моделі вважаються професійним промисловим обладнанням, що забезпечує рівномірне навантаження на електромережу.

Придбати трьохфазний компресор пропонують у спеціалізованій компанії «ТИСК», де передбачено доставку обладнання по всіх регіонах країни та консультації при виборі. Менеджери добре підготовлені в технічному плані та підберуть оптимальний варіант компресора під запити замовника.

Зручні пошукові опції каталогу компанії допоможуть ознайомитися з характеристиками, конструкційними нюансами пристроїв та цінами на них. Замовлення обладнання можна зробити онлайн на сайті або в телефонному режимі.

Основні особливості застосування трьохфазних компресорів

Найбільше затребувані компресори на промислових майданчиках, а це:

меблеві виробництва; авто майстерні, а також – монтажні та будівельні; фарбувальні майданчики; гаражні кооперативи; СТО.

Це необхідне обладнання для підключення пневматичних інструментів. Функціонують такі компресори від 3-фазної мережі змінного струму: від системи, що складається з трьох ланцюгів. Подібна розводка досить поширена, вона знайшла застосування як на об'єктах промисловості, так і в приватних будинках. Три фази з напругою 380 В важливі для функціонування досить потужних пристроїв, наприклад:

опалювальних установок; потужних верстатів; сильних обігрівачів

Трифазна мережа серйозно випереджає однофазну за потенційними можливостями. Надійне обладнання оснащується ремінним приводом, що забезпечує необхідну довговічність агрегату. Ресивер-об'єм від 50 і більше літрів, як і вихідний максимальний тиск від 10-12 бар дозволяють задіяти різні пневмоінструменти.

Залежно від потужності, а також обсягу ресивера до потужного обладнання підключають від одного до чотирьох і більше верстатів чи інструментів.

Переваги використання трьохфазних компресорів

Трифазні електро компресори є професійним обладнанням, яке відрізняється такими перевагами:

стабільність параметрів стисненого повітря; велика продуктивність; ремонтопридатність плюс надійність; можливість підключення відразу кількох агрегатів у єдину схему.

Важлива й тривалість використання обладнання: функціонувати воно може в цілодобовому режимі.


Переглядів: 473
Поширень: 0

Останні новини