Кількість вагонів «Tram200» на трамвайних маршрутах Вінниці зросла: деталі

Починаючи з сьогоднішнього дня, кількість вагонів «Tram200» на трамвайних маршрутах у Вінниці зросла. Вже у липні місяці на дороги вийшли перші 12 вагонів цього типу, і тепер їх кількість збільшилась до 16.

На даний момент ще 8 вагонів перебувають у процесі адаптації перед введенням в експлуатацію. Цей процес включає встановлення різних елементів, таких як передні та задні повороти, стоп-сигнали, задні дзеркала, включаючи ліве, а також налаштування інформаційної системи та систем оплати проїзду, і вимагає виконання різних юридичних і технічних процедур.

«Фахівці Вінницької транспортної продовжують працювати над адаптацією цих вагонів. Оскільки це є питанням безпеки для всіх учасників дорожнього руху та цього вимагає українське законодавство. До нас уже приїхало 24 трамвайних вагонів від наших швейцарських партнерів. Загалом наше місто має отримати до 35 вагонів «Tram2000». Після процедури адаптації їх поступово випускатимуть на заміну частини старіших трамваїв», – зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін.



Переглядів: 505
Поширень: 0

Останні новини