П'ятеро українців загинули, а ще троє отримали травми: у Венеції пасажирський автобус впав з естакади

Страшна аварія сталася вночі поблизу Венеції, в районі Местре. Автобус, який перевозив 40 туристів, впав з естакади та пролетів приблизно 15 метрів, завершивши своє падіння на залізничному полотні. Невдовзі після цього автобус загорівся, і ймовірно, це сталося через контакт з електричними кабелями, - повідомляє редакція zaxid.net.

Унаслідок цієї жахливої аварії загинула, принаймні, 21 людина, серед яких було двоє дітей. Італійські ЗМІ повідомили, що причини цієї дорожньо-транспортної пригоди наразі залишаються невизначеними.

Українське Міністерство закордонних справ підтвердило, що серед жертв є українські громадяни. За інформацією речника міністерства Олега Ніколенка, п'ятеро українців загинули, а ще троє отримали травми та знаходяться на лікуванні в лікарні.

За словами Ніколенка, українське посольство в Римі та генеральне консульство в Мілані активно працюють над вирішенням всіх питань, пов'язаних із цією страшною дорожньо-транспортною пригодою. Українські консули співпрацюють з італійськими правоохоронцями для розслідування всіх обставин ДТП, надають підтримку та слідкують за станом здоров'я українських громадян, а також забезпечують зв'язок із їхніми родичами.


Теги: туризм ДТП

Переглядів: 421
Поширень: 0

Останні новини