У Spotify Premium зʼявилися аудіокнижки

Тепер у Spotify Premium можна послухати понад 150 000 аудіокниг. Користувачі підписки, а також менеджери планів для сімейних та парних акаунтів матимуть 15 годин прослуховування на місяць і безлімітний доступ до книжок.

Користувачі у Великій Британії та Австралії отримають доступ до функції уже 4 жовтня, а в США вона з'явиться пізніше цього року.

"Ми вважаємо, що, пропонуючи персоналізовану музику, подкасти та аудіокниги на одній платформі, ми надаємо вам чудовий спосіб зв'язатися з вашими улюбленими виконавцями, подкастерами, творцями та авторами — і все це в одному місці", — йдеться у повідомленні на сайті стримінгового сервісу.

Як знайти аудіокнижки?

Щоб прослухати книгу, необхідно просто ввести назву в полі "Пошук" і натиснути кнопку відтворення на першому розділі (або прослухати прев'ю, щоб переконатися, що це саме те, що ви шукаєте).

Каталог уже охоплює понад 70 % бестселерів, серед яких книги від найбільших світових видавництв.

На платформі також є функція автоматичних закладок — вона збереже місце, щоб користувач або користувачка могли легко продовжити там, де зупинилися.

Ті користувачі, які вичерпають ліміт у 15 годин, можуть придбати ще 10 годин прослуховування. Перевірити кількість часу, що залишився, можна у налаштуваннях програми.

Щоб скористатися цією функцією, потрібно мати індивідуальний обліковий запис або бути менеджером сімейного чи парного акаунта. "У майбутньому ми працюватимемо над іншими способами розблокування доступу до аудіокниг Premium", — додають на сайті стримінгу.


Теги: книги

Переглядів: 686
Поширень: 0

Останні новини