"Чим більше донатів, тим більше зброї буде в Захисників": учні ліцею №3 назбирали кошти на автомобіль для військових

Минулого тижня у навчальних закладах Вінницької громади були проведені благодійні фестивалі та ярмарки, спрямовані на підтримку Збройних Сил України. Вінницький ліцей №3 також приєднався до цього благодійного заходу, організувавши фестиваль під назвою "Слава Україні", на якому збиралися кошти для допомоги українським захисникам. За символічний внесок кожен учасник отримував ланч-бокс з обідом, в якій були представлені традиційні українські страви: борщ, вареники, картопля по-селянськи, відбивні та пиріжки, - повідомляє міська рада.

Згідно з висловлюванням Алли Якубенко, вчительки  з ліцею, учні та педагогічний колектив вирішили самостійно зібрати кошти на автомобіль, який стане важливим для підтримки захисників на передовій і сприятиме швидшій перемозі над російським ворогом.

"Такі заходи необхідно робити частіше, адже чим більше донатів, тим більше зброї буде в Захисників", -  поділився своїми враженнями Мілан Мартинчєв, один із учасників фестивалю.

Варто зазначити, що даний заклад не вперше організовує благодійні ярмарки. В минулому за зібрані кошти були придбані турнікети, біноклі, грілки та екіпірування для бійців. Також вони взяли участь у закупівлі дрона та тепловізора.

Батьки школярів також активно долучилися до фестивалю, виготовляючи маскувальні сітки. Вони вважають, що всі мають допомагати Збройним Силам України, оскільки завдяки військовим, які зараз знаходяться на фронті, діти мають можливість отримувати освіту.

У підсумку учасники фестивалю "Слава Україні" зібрали 156 тисяч гривень і уже розпочали пошуки відповідного автомобіля.



Переглядів: 716
Поширень: 0

Останні новини