У Вінниці із території центрального автовокзалу чоловік викрав автомобіль вінничанки

Вінницька поліція пише, що 43-річний зловмисник заволодів транспортним засобом, який був припаркований на території центрального автовокзалу м. Вінниця. Чоловіку загрожує до п'яти років позбавлення волі.

10 жовтня до поліції звернулась 46-річна жителька міста Вінниця із повідомленням про викрадення її автомобіля Volkswagen Golf. Подія сталася вночі з 9 на 10 жовтня.

За словами начальника відділу поліції № 2 Вінницького райуправління Олександра Левчука, на розшук викраденого транспортного засобу орієнтовано автопатрулі та особовий склад територіальних підрозділів поліції області. Розшукали викрадача та автівку того ж дня поліцейські Відділення поліції № 1 Гайсинського районного управління поліції на території Теплицької територіальної громади.

Правопорушником виявився 43-річний житель смт Теплик.

Чоловік затриманий працівниками Відділу поліції № 2 Вінницького райуправління й знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Транспортний засіб вилучений та поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом поліція розпочала досудове розслідування за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання - до п'яти років ув’язнення.



Переглядів: 548
Поширень: 0

Останні новини