"Їм також потрібен дім і любляча сім'я": цуценята з Вінницького муніципального притулку шукають люблячих господарів

Муніципальний притулок для тварин у Вінниці не лише надає притулок безпритульним хвостатим, але й активно працює над пошуком нових власників, які з радістю візьмуть цих малеч у свої родини, даруючи їм безмежну любов і піклування. Недавно в цей заклад потрапили маленькі беззахисні цуценята, яких безжалісно виставили за двері і буквально залишили біля воріт притулку. Зараз цим чотирилапим потрібен новий дім, де вони зможуть відчути себе в безпеці, оточеними увагою та маючи надію на щасливе майбутнє, - повідомляє міська рада.

«Пробачте, я знайшла їх на узбіччі. Збережіть їм життя. Благаю!»… З такою запискою під ворота притулку нам підкинули цуценят. Їм орієнтовно 6 місяців – це братик і сестричка. Він біленький, вона – руденька. Надзвичайно милі та грайливі. І тепер ми шукаємо їм теплу оселю. Ці чотирилапики, як і всі безпритульні тварини, потребують нашої підтримки. Притулок робить все можливе, щоб забезпечити їм догляд та медичну допомогу, але їм також потрібен дім і любляча сім'я», – говорить начальник закладу Леонід Зелінський.

Лікар ветеринарної медицини, Світлана Савич, повідомила, що історія кожного підопічного притулку схожа.

«Коли чотирилапі потрапляють до закладу, ми усіх їх стерилізуємо, вакцинуємо, а згодом соціалізуємо та тренуємо, щоб підвищити шанси на успішну адоптацію в новому домі. Робимо все за програмою з регулювання чисельності тварин гуманними методами, яка працює у Вінниці. Якщо родину не знаходимо – повертаємо собак на місце їх вилову», – каже пані Світлана.

Муніципальний притулок у Вінниці - це місце, де бездомні тварини отримують необхідну допомогу, догляд та надію на щасливе майбутнє. Робітники цього закладу щоденно докладають чималі зусилля, щоб забезпечити комфорт та безпеку цим тваринам.

«Нові постояльці у нас з’являються майже щоденно. І у всіх одна історія… Усіх їх відловили на вулицях міста, а далі ми займаємось адопцією тварин. Так, нині ми й цим вуханям шукаємо родину. Окрім, них є ще собаки, маленькі та великі, породисті та ні. Коли ці чотирилапі допитливо роздивляються світ навколо, наші зусилля спрямовуються на єдину мету – знайти теплий, безпечний дім і найкращого друга для цих тварин, адже кожен заслуговує на це!» – каже Леонід Зелінський.

Важливо також зауважити, що всі операції для безпритульних тварин, які перебувають у Вінницькому Муніципальному Притулку для Тварин, проводяться безкоштовно. Заклад має в своєму розпорядженні необхідний транспорт і спеціалізоване обладнання для вилову та надання необхідної допомоги тваринам.

Тим, хто бажає взяти до себе додому чотирилапого друга, який стане домашнім улюбленцем, потрібно звернутись за телефоном – 067 383 8377 або ж приїхати за адресою притулку: Гонти, 26 Е. Більше про заклад можна дізнатись на його фейсбук сторінці.



Переглядів: 682
Поширень: 0

Останні новини