На Черкащині заарештували чоловіка, який викрав автомобіль у сусіда по палаті і врізався ним у дерево

У місті Черкаси чоловіку, який проживає в Кіровоградській області, повідомили про підозру за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом.

Перебуваючи на лікуванні у місцевій лікарні, він без дозволу взяв ключі від автомобіля, який належав іншому пацієнту. Виїхавши на цьому автомобілі, він в'їхав у дерево. Представниця прокуратури Черкаської області, Богдана Кулик, повідомила про те, що чоловіку було пред'явлено обвинувачення у незаконному заволодінні транспортним засобом, а також про вчинення ДТП на викраденому автомобілі, - повідомляє редакція Суспільне.

"38-річний чоловік у жовтні перебував на лікуванні в медустанові Черкас. Він викрав ключі від автомобіля у чоловіка, з яким перебував в одній палаті лікувального закладу. Потім взяв автомобіль, який перебував на паркувальному майданчику лікарні та зник", — розповіла речниця.

Після того, як викрадач пересувався автомобілем по Черкасах, врізався у дерево. В той же день, його було затримано правоохоронцями, і йому був обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Згідно з санкцією статті, за такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років, можлива конфіскація майна або відсутність такої конфіскації, в залежності від рішення суду.



Переглядів: 496
Поширень: 0

Останні новини