Новий "Мавік" на передову: Вінницький муніципалітет передав дрон для військових на Донецькому напрямку

Муніципалітет Вінниці дбає про впевненість військових на передовій і завжди готовий реагувати на потреби, які регулярно надходять до міської влади. Днями прикордонникам із Вінниці було передано сучасний дрон "Мавік", який був закуплений за кошти громади міста. Він буде використовуватися оборонцями на Донеччині, одній із найнапруженіших точок конфлікту, де військові наразі зустрічаються з російською агресією, - повідомляє міська рада.

Безпілотник придбали за кошти міського бюджету. Спільно з командою Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу постійно тримаємо руку на пульсі і відслідковуємо потреби наших військових, – сказав заступник міського голови Андрій Очеретний. – Як зазначав Сергій Моргунов, допомога військовим та підсилення оборони – це одні з ключових пріоритетів нашої громади. Враховуючи їх, ми формуємо бюджет на наступний рік, щоб мати можливість продовжувати цю роботу й надалі."

Нещодавно Сергій Моргунов, міський голова Вінниці, в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передав нову партію допомоги військовим однієї з військових частин, які активно ведуть операції на Запорізькому напрямку. Ця допомога включала в себе десять дронів, 11 пристроїв для скидування вибухових речовин і 40 армійських термосів різної місткості.



Переглядів: 463
Поширень: 0

Останні новини