На Хмельниччині чоловік викрав авто у родича та заїхав ним у ставок, але це його не спинило: деталі

Житель міста Славута, перебуваючи в стані сп'яніння, спочатку незаконно взяв у володіння автомобіль "Mazda" і заїхав ним у ставок. Пізніше він спробував викрасти інший автомобіль "Skoda" з території підприємства, проте не зміг виїхати через металеву огорожу.

29-го жовтня в селі Михнівка  34-річний чоловік, будучи в стані алкогольного сп’яніння, вирішив взяти автомобіль "Mazda" у свого родича без дозволу, після чого втратив керування та в'їхав ним у кювет, а потім - у ставок.

Після цього він залишив автомобіль та на території місцевого підприємства спробував викрасти інший автомобіль "Skoda". Але йому завадила металева огорожа, коли він намагався її протаранити, тож йому це не вдалося.

Після прибуття правоохоронців на місце події зловмисника затримали відповідно до в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчі, за процесуальним керівництвом прокуратури, оголосили підозру за ч. 1, 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, - повідомляє Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області. 

Слідчі дії тривають.



Переглядів: 381
Поширень: 0

Останні новини