Кожен регіон України отримає нових поліцейських офіцерів громад: на Вінниччині відбувся випуск 186 слухачів спеціалізованого курсу

Вінницька поліція пише, що Харківський національний університет внутрішніх справ вкотре випускає поліцейських офіцерів громад з усієї України, підготовка яких відбувається за підтримки міжнародних партнерів IСITAP.

Третього листопада випускникам курсу вручили свідоцтва про завершення навчання. На заході були присутні: заступник Голови Національної поліції України – керівник патрульної поліції генерал поліції третього рангу Олександр Фацевич, начальник управління взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності НПУ майор поліції Майя Бреславська, начальник ГУНП у Вінницькій області полковник поліції Юрій Пархоменко, начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, почесні гості та тренерський особовий склад вишу.

- Реформа Національної поліції України продовжується, навіть за умов, що тривають бойові дії. Перемога близько, але вона виборюється кров’ю, у тому числі й поліцейських, які також воюють. Однак без безпеки в тилу – не буде і Перемоги. Ви зробили ще один для себе важливий крок, повіривши в реформу, і стали ПОГами. Тож бажаю вам впоратись із цим важливим завданням, завжди повертатись зі служби, а вашим сім’ям зичу безпеки і МИРУ! Слава Україні!, - зазначив заступник Голови НПУ.

У своїй промові начальниця управління взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності НПУ відмітила, що поліцейські офіцери громад вже підтвердили свій рівень кваліфікації та мотивації, і відтепер гідно забезпечуватимуть розвиток безпекового простору.

- Не забувайте, що ви берете на себе відповідальність за безпеку кожного мешканця громади. Бажаю вам наснаги і мотивації. Нехай ваше покликання буде основним джерелом сили – до роботи, панове офіцери, - Майя Бреславська.

Керівник поліції області наголосив, що Вінниччина вже має 148 ПОГів, і це спільне досягнення органів держвлади, територіальних громад, Національної поліції України, за підтримки міжнародних партнерів ІСІТАР та керівництва університету. 

- Кожен із поліцейських повинен розуміти, що його місія визначальна і досить відповідальна. Ви прибули сюди, тому що кращі у своїх регіонах. Але, окрім відповідальності, це і велика честь. На вас вже чекають громади. Їхні жителі мають відчувати себе захищеними. Впевнений, що всі ви будете надійними партнерами для керівників територіальних громад та кожного мешканця, - сказав Юрій Пархоменко.

Ректор університету Валерій Сокуренко побажав правоохоронцям виконувати свій обов’язок з честю.

Вітаємо нових поліцейських офіцерів громад у нашій команді!



Переглядів: 684
Поширень: 0

Останні новини