Сьогодні святкують День працівника соціальної сфери: привітання мера міста

Сьогодні, в першу неділю листопада, в Україні святкують День працівника соціальної сфери. Це свято вшановує фахівців, які надають необхідну допомогу та підтримку в різноманітних складних ситуаціях. Сергій Моргунов, мер Вінниці, особисто привітав у соціальних мережах працівників цієї важливої сфери, - повідомляє міська рада.

Саме працівники соціальної сфери, чоловіки і жінки, стають опорою в складний час, надаючи необхідну допомогу тим, хто перебуває у найбільш вразливому становищі, і іноді вирішують навіть ті питання та проблеми, які здаються безвихідними. Лідер громади висловив подяку цим фахівцям за безперервну працю та доброту, яку вони приносять людям.

«Дякую працівникам соціальної сфери за відкриті серця, турботу, милосердя та гуманізм. Ви творите добро щодня: це не тільки ваша робота, а й покликання душі», – говорить міський голова Сергій Моргунов.

Також він підкреслив значущість соціальних працівників у зміцненні соціальної згуртованості, у наданні допомоги сім'ям наших воїнів та переселенцям.

«В часи війни на їхніх плечах лежить особливо важлива місія: не полишати в біді родини переселенців, Захисників і Захисниць та всіх, хто потребує допомоги», – підкреслив Сергій Моргунов.



Переглядів: 730
Поширень: 0

Останні новини