В Україні почала діяти заборона на феєрверки та петарди

В Україні відсьогодні, 6 листопада,  набрав чинності закон про заборону використання та розповсюдження більшості салютів, феєрверків та петард.

Про це свідчить відповідний закон №7438, про що нагадав народний депутат, заступник голови комітету з питань Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики Євгеній Кравчук.

«Країна прокидається після чергової ночі обстрілів, щоб почати новий день. 621 день війни. Точно не час, і ще довго буде не час, для петард та феєрверків. І якраз сьогодні, 6 листопада, набирає чинності закон, який забороняє використовувати та розповсюджувати більшість салютів, феєрверків те петард – винятками є піротехнічні засоби класу F1, найтихіші та найбезпечніші», - зазначив Кравчук.

Від 6 листопада 2023 року:


забороняється використання феєрверків (піротехнічних виробів, призначених для використання під час розважальних заходів) класів F2, F3, F4; забороняється продаж та/або передача будь-яким способом феєрверків класів F2, F3, F4; забороняється продаж та/або передача будь-яким способом феєрверків класу F1, особам, які не досягли 16-річного віку.


Переглядів: 562
Поширень: 0

Останні новини