Хлопці і дівчата, які не стоять осторонь проблем та викликів: До Дня студента у Вінниці нагородили найактивнішу молодь

Сьогодні, 17 листопада, вся Україна вітає студентів з їх Днем. З цієї нагоди, учора, вже традиційно нагороджували 20 найактивніших студентів вищих навчальних закладів міста.  За їх вагомий внесок у культурний розвиток Вінниці, міська рада та її виконавчий комітет відзначили активну молодь подяками. 

Секретар міської ради Павло Яблонський звернувся до студентів від імені міського голови та усього колективу Вінницької міської ради.

«Студенти – це потужний рух, який дуже активно бере участь у житті країни та громади. Ваше навчання в університетах припало на важкі для країни часи, але багато студентів сьогодні — це волонтери, добровольці, які захищають наші кордони, це молодь, яка допомагає збирати кошти та необхідну допомогу як громаді, так і нашим військовим, які боронять нашу свободу. Бажаємо вам стати висококласними спеціалістами, знайти себе в тих професіях, які для себе обрали та просто бути щасливими. Перемоги нам усім спільної, і тоді будуть особисті перемоги», – зазначив секретар міської ради Павло Яблонський.

Студентка Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського, Вікторія Колногозюк, була однією з тих, хто учора отримав нагороду. Вона виражає свою радість та вдячність за визнання її праці, яка присвячена благополуччю нашої громади.

«Сьогодні студенти – це активна, прогресивна та свідома молодь нашої країни, яка не стоїть осторонь проблем та викликів. Ми систематично допомагаємо та підтримуємо тих людей, які ризикуючи власним життям, захищають кожного з нас», – розповіла дівчина.

За словами Юлії Мончак, керівниці відділу молодіжної політики, сучасне студентство можна охарактеризувати як групу людей, що володіє великою відвагою. Вона відзначає, що не кожен готовий взяти себе в руки в складний для країни період.

«Саме ці двадцять юнаків та юначок змогли не просто стати на допомогу країні, а й систематично підтримувати українських Захисників та Захисниць. Ми дуже цінуємо студентів Вінниці за патріотичну та свідому позицію», – зауважила Юлія Мончак.



Переглядів: 511
Поширень: 0

Останні новини