В Україні знеструмленими залишаються 429 населених пунктів

Сьогодні, 17 листопада, Україні експортує електроенергію до Словаччини, Румунії та Молдови в нічні години (добовий мінімум споживання) загальним обсягом 1474 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 315 МВт. Імпорт електроенергії здійснюється здебільшого в денні години зі Словаччини, Румунії та Молдови, загальним обсягом 1 641 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 303 МВт.

Про це повідомляє пресслужба "Укренерго".

У компанії зазначають, що електроенергії, виробленої українськими електростанціями, достатньо для забезпечення потреб всіх побутових та юридичних споживачів. "Укренерго" не бачить підстав для обмежень в енергосистемі, якщо не буде нових обстрілів. Ліміти споживання не запроваджувались.

Загалом через бойові дії та з інших причин в Україні без світла залишається 429 населених пунктів.

"Через обстріли є пошкодження в мережах обленерго в Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Херсонській областях. Аварійно-відновлювальні роботи проводяться в залежності від ситуації з безпекою та з дозволу військових. З технічних причин є знеструмлені споживачі у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській областях", — йдеться у повідомленні.


Теги: світло

Переглядів: 387
Поширень: 0

Останні новини