У Рівному Дід Мороз отримав адмінпостанову за їзду без прав: деталі

У Рівному патрульні склали адмінпостанову на 33-річного чоловіка, який водив мотоцикл, не маючи посвідчення відповідної категорії. Як повідомили в прес-службі патрульної поліції Рівненщини, чоловік у костюмі Діда Мороза вирішив зняти відео для свого блогу. Варто відзначити, що ролик, на якому чоловік у костюмі Діда Мороза катається містом на мотоциклі разом з пасажиром, також в новорічному костюмі, був опублікований у місцевих Telegram-каналах в середу, 29 листопада, - повідомляє редакція zaxid.net.

Цього ж дня патрульні поліцейські помітили його на вулицях, а зупинили його по причині того, що пасажир у мотоколясці не мав шолома.

«Як виявилося, водій не мав права кермувати, тому що не отримував посвідчення водія відповідної категорії. Вісники святкового настрою теж повинні дотримуватися ПДР, а не наражати на небезпеку себе та інших», – зазначають у поліції.

Патрульні склали постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП (керування транспортом особою, що не має відповідних документів) на 33-річного чоловіка. За це порушення йому може бути нарахований штраф у розмірі 3,4 тис. гривень.



Переглядів: 474
Поширень: 0

Останні новини