Нові стратегії, які використовують шахраї за рахунок збою роботи Kyivstar: застереження кіберполіції та оператора

Кіберполіція попереджає про те, що шахраї створюють фейкові боти у месенджерах і розсилають фішингові посилання, використовуючи з власною вигодою інформацію про компенсації та терміни відновлення роботи сервісів оператора зв'язку Kyivstar.

Національна поліція України застережує уникати переходу за сумнівними посиланнями. Інформацію про компенсації та строки відновлення найкраще отримувати з таких джерел:

офіційна сторінка Kyivstar у Facebook офіційний портал Kyivstar звертатися за номером 466 (з мобільних номерів Kyivstar) дзвінок за номером 0 800 300 466 (з номерів інших мереж України).

Телекомунікаційна компанія Kyivstar на своїй сторінці у Facebook повідомляє,

"Зараз у різних месенджерах активізувались шахраї, тому ми просимо вас довіряти тільки офіційній інформації. Новини про компенсації та терміни відновлення мережі надходитимуть виключно з офіційних сторінок компанії. Застерігаємо вас не ділитися номерами телефонів та особистими даними з підозрілими людьми, вони можуть виявитись шахраями", - повідомляє телекомунікаційна компанія Kyivstar на своїй сторінці у Facebook.



Переглядів: 426
Поширень: 0

Останні новини