Вінниця віддає останню шану та прощається з Героями Костянтином Походуном, Сергієм Степанцевим та Олексієм Наборським

Сьогодні, 15 грудня, Вінницька громада прощається з трьома Героями: Костянтином Походуном, Сергієм Степанцевим та Олексієм Наборським. Вони віддали своє життя, захищаючи Батьківщину від ворога, - повідомляє міська рада.

Наборський Олексій Григорович

Олексій Наборський народився 2 квітня 1993 року у Вінницьких Хуторах. Він отримав освіту у Погребищенському медичному фаховому коледжі, де навчався з 2008 по 2012 рік на відділенні "Лікувальна справа".

Олексій був інспектором взводу № 1 роти № 3 штурмового батальйону № 2 штурмового полку «Миротворець» Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють». Раніше він був дільничним офіцером поліції.

Загинув 21 жовтня 2023 року, під час виконання завдання з евакуації поранених у селі Курдюмівка, що знаходиться в Бахмутському районі Донецької області.

Воїна проводжатимуть живим коридором о 12:30 (від автосалонів по Немирівському шосе (вул. Незалежності).

Поховають Героя о 13:00 год. на кладовищі на вулиці Генерала Шаповала.

Походун Костянтин Володимирович

Костянтин Походун  народився 2 грудня 1977 року у Вінниці, здобував освіту в школі №19 та працював слюсарем-сантехніком на одному з місцевих промислових підприємств. Від початку повномасштабного вторгнення хотів приєднатись до лав військових та захищати Батьківщину, але за станом здоров’я його взяли не одразу. Проте він не відмовився від своїх намірів.

Став у лави військової частини А1736, був кулеметником. Загинув 8 грудня 2023 року поблизу населеного пункту Синьківка Куп'янського району Харківської області.

Поховають Захисника об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Степанцев Сергій Русланович

Сергій Степанцев народився  18 грудня 1996 року у місті Біла Церква, його життя було пов'язане з військовою службою. Він став учасником АТО/ООС та заснував сім'ю у місті Вінниця.

Мав звання головного сержанта, відстоював незалежність України у складі військової частини 3028 Національної Гвардії України.

Загинув 8 грудня 2023 року в Запорізькій області, виконуючи бойове завдання. Його 3-річний син залишився без батька.

Поховають Захисника об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам'ять та слава Героям. Щирі співчуття рідним!



Переглядів: 533
Поширень: 0

Останні новини